HEDEF YKS 2024

Nis

Rehberlik servisiyle işbirliği yapılarak bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik motivasyon, sınav kaygısı... konulu seminerler gerçekleştirdik.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısının gerçekleştirdik.

TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR

samsun ilimizde  Ocak ayında yapılan toplantı sonucunda alınan kararlar aşağıdaki gibidir.

Kararlar:

1-SAMGİS soru deneme kitapcıklarınınokullarda fotokopi ile uygun ölçülerde çoğaltılarak kitapçık şeklinde hazırlanarak öğrencilere verilmesi ,

2-SAMGİS deneme sınavlarının her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve ödüllerin törenle verilmesi

3-Mayıs ayının sonunda  okullarda LGS ve YKS simülasyonlarının yapılması

4-Her okulda kamp çalışmalarına ağırlık verilmesi

5-Hedef LGS YKS projesine yönelik İl Koordinatörü ile İl Milli Eğitimin ilgili birimi olan Din Öğretimi şubesi koordinesi ile  zaman zaman okullar ın ziyaret edilm

Şbt

PDR servisimiz sınıflarımızda "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri, Etkili Motivasyon Semineri Gerçekleştirdi.

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehbelik servisince velilerle yapılacak toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ara

SAMGİS   Samsun Gelişim ve İzleme Sistemi tarafından öğrencilerimizin 2024 YKS sınavlarına hazırlıkları sürecinde denemelerle Samsun ilinde eğitim gören öğrencilerimizin sınava yönelik çalışmalarında destek olunmaktadır.

Deneme sınavlarının gerçekleşmesinde yoğun çaba sarfeden Okul Rehber Öğretmenimiz Mesut KARAMAN a teşekkür ediyoruz.

Ara

2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarılı olan ve Şuan Sinop İlahiyat Fakültesinde Okuyan 2023 Yılı Mezunlarımızdan Yusuf DURAN YKS hazırlık süreci hakkında tecrübelerini paylaştı.

Ara

Hedef YKS kapsamında her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin üniversite sınavına hazırlık sürecinde TYT ve AYT deneme sınavları ile öğrencilerimizi hazırlamaktayız.Deneme sınavlarında ve girecekleri 2024 YKS sınavında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Mesleki kariyer günleri kapsamında Çorum Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Öğretim üyesi Prof.Dr.Abdullah ÇOLAK hocamızı okulumuzda verdiği konferans vesilesiyle misafir ettik.Kıymetli hocamıza teşrifleri ve anlamlı konferansları için teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mesut KARAMAN tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik Hedef Yks 2024 Kapsamında Yks Hazırlık semineri verildi.

Kas

YKS ye hazırlanan öğrencilerimiz her zaman yanlarında olan öğretmenlerine güvendiklerini ve bu zorlu sınavı bu şekilde atlatacaklarını ifade ettiler.Okulumuz köklü bir okul binlerce mezun vermiş ve ülkemizin değişik kademelerinde mezunlarımız görev almakta,inşallah bizde öğretmenlerimizin desteğiyle abilerimizin yakaladığı başarıyı yakalamayı bekliyoruz.